Showing all 13 results

PAKETIM 1800 PA SHERBET KODI PSP181

PAKETIM 1800 PA SHERBET KODI PSP181

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. Pa sherbet u jep mundësinë ta dërgoni tek të dashurit tuaj në çdo cep të botës.

PAKETIM 2200 PA SHERBET KODI PSP201

PAKETIM 2200 PA SHERBET KODI PSP201

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava.Pa sherbet u jep mundësinë ta dërgoni tek të dashurit tuaj në çdo cep të botës.

PAKETIM BAKLLAVA E SHTEPISE 18 KODI PSP18

PAKETIM BAKLLAVA E SHTEPISE 18 KODI PSP18

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. Në paketim 3.3 kg akoma më e leverdisshme.

PAKETIM BAKLLAVA E SHTËPISË 22 KODI PSP 20

PAKETIM BAKLLAVA E SHTËPISË 22 KODI PSP 20

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava.

PAKETIM MIX KODI PSP11

PAKETIM MIX KODI PSP11

Ju pëlqen edhe bakllavaja, edhe kadaifi, edhe shëndetlija? E kemi ne zgjidhjen! Një paketim ku janë te treja!