Amaretë qumeshti 300 gr e paketuar ne vaskete kodi PAP5

Amaretë qumeshti 300 gr e paketuar ne vaskete kodi PAP5

Amaretë e shkrifët me shije vaniljeje dhe me qumësht, e paketuar një nga një.