PAKETIM 1800 PA SHERBET KODI PSP181

PAKETIM 1800 PA SHERBET KODI PSP181

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. Pa sherbet u jep mundësinë ta dërgoni tek të dashurit tuaj në çdo cep të botës.