PAKETIM BAKLLAVA E SHTEPISE 18 KODI PSP18

PAKETIM BAKLLAVA E SHTEPISE 18 KODI PSP18

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. Në paketim 3.3 kg akoma më e leverdisshme.