PAKETIM BAKLLAVA E SHTËPISË 22 KODI PSP 20

PAKETIM BAKLLAVA E SHTËPISË 22 KODI PSP 20

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava.