TOLLUMBA 500 GR KODI PSH1

TOLLUMBA 500 GR KODI PSH1

Kur vjen puna tek tollumbat, askush nuk i reziston shijes që kanë. Për ti gjetur kurdo të freskët dhe të sigurtë, Lika i ka paketuar ne ATM.