RRETH NESH

Lider i padiskutueshëm në tregtimin e produkteve të ëmbëlsirave dhe me shtrirje në gjithë Republikën e Shqipërisë dhe më gjërë në Kosovë, vjen për të gjithë ju me një eksperiencë disa vjecare në fushën e prodhimeve të pasticerisë. Ne ju garantojmë cilësi, shërbim, korrektësi dhe një shumëllojshmëri produktesh ëmbëlsirash.

RRETH NESH

Lider i padiskutueshëm në tregtimin e produkteve të ëmbëlsirave dhe me shtrirje në gjithë Republikën e Shqipërisë dhe më gjërë në Kosovë, vjen për të gjithë ju me një eksperiencë disa vjecare në fushën e prodhimeve të pasticerisë. Ne ju garantojmë cilësi, shërbim, korrektësi dhe një shumëllojshmëri produktesh ëmbëlsirash.

ÇFARË OFROJMË

Amaret Mjalti 300Gr Pap3

Amaretë e shkrifët me mjalt e paketuar në amaballazh 300gr për një freski që zgjat , ideale për tu shoqëruar me qumesht ose me kafe

BASHKËPUNO ME NE

Sjellim për të gjithë hotelet, restorantet dhe kafenetë produktet tona më të zgjedhura për të ëmbëlsuar cdo klient.