Pasticeri Lika

Pasticeri LIKA eshte themeluar ne vitin 1995 si nje biznes familjar nga bashkeshortet Lika . Puna, pasioni per te emblen dhe perkushtimi, bene qe te rritet perdite nga pak duke bere qe sot te prodhoje produktet me te kerkuara nga klientet e te gjithe marketeve ne cdo cep te Shqiperise. Lider i padiskutueshëm në tregtimin e produkteve të ëmbëlsirave dhe me shtrirje në gjithë Republikën e Shqipërisë dhe më gjërë në Kosovë, vjen për të gjithë ju me një eksperiencë disa vjecare në fushën e prodhimeve të pasticerisë. Ne ju garantojmë cilësi, shërbim, korrektësi dhe një shumëllojshmëri produktesh ëmbëlsirash.